Toon meer producten
No produts were found.

Zakelijke diensten

Naast onze printing service, bieden we nog tal van andere diensten aan. Wens je een kaartje in een speciale vorm? Plan je een mailing en wil je dit volledig uitbesteden? Wij zijn je graag van dienst.

Snijden op maat

Een specifieke vorm in gedachte? Wij kunnen het  bedrukte groeipapier of de groeikaart ook op maat snijden. De courantste techniek hiervoor is lasercutting, maar voor grotere hoeveelheden is stanzen ook mogelijk.
Specificaties
Minimum aantal: 500 stuks

Malings A-Z

Op zoek naar een partner die ook de andere aspecten van je groeipapieren mailing op zich neemt? Geen probleem, wij kunnen deze handling gerust op ons nemen. Je hoeft dan enkel het adressenbestand - in een cleane excelsheet - en het ontwerp aan te leveren. Wij zorgen dan voor het drukken van de groeikaarten en de enveloppes, de handling en de postafgifte.
Specificaties
Drukklare bestanden (hoogwaardige PDF)
Adressenlijst in Excel, opgesplits in velden met naam, adres, postcode, gemeente


Ontwerpen maken

Groeikaart.be specialiseert zich in het drukwerk en de productontwikkeling op basis van groeipapier. Voor het maken van ontwerpen werken we samen met een netwerk van ervaren grafici en creatievelingen die elk hun eigen stijl hebben. Wens je een ontwerp door het te laten maken, dan brengen we jullie graag in contact.

Productontwikkeling

Groeipapier is een uniek medium met bijzondere eigenschappen. Wil je als creatieveling een nieuw concept uitttesten, dan helpen we je graag verder bij de realisatie.


verder lezenShow less
Filteren op

Menu

Settings

Toon meer producten
No produts were found.

Maak gratis een account aan om verlanglijstjes te gebruiken.

Sign in