Kan het symbolischer dan de komst van jong leven te verwelkomen met een kaart vol groeikracht? Geboortekaartjes zijn één van de meest populaire toepassingen van groeikaarten.

Hoe gaan we te werk?

Voor geboortes hanteren we een andere manier van werken dan bij standaard bestellingen. 

Ruim op voorhand plaats je je bestelling en sturen jullie het ontwerp door (zonder de uiteindelijke afmetingen enz). Hiervan maken we een proefdruk en sturen jullie de foto via mail op. Zo zien jullie al hoe het ontwerp er zal uitzien op groeipapier. We reserveren dan ook het nodige papier en productietijd voor jullie.
Als de geboorte er dan is, dan sturen jullie ons het finale ontwerp door. Wij drukken en verzenden dan binnen de 24u of eerstkomende werkdag.
Bestel je ook enveloppen? Dan kan je die ook al op voorhand laten opsturen. We voegen dan ook een exemplaar van de proefdruk toe.
Let op, deze snelprocedure is enkel mogelijk als je de bestelling op voorhand plaatst. Anders wordt het aanzien als een gewone bestelling met de standaard levertermijnen (4-6 werkdagen).

Een origineel ontwerp voor je geboortekaartje?

Ben je nog op zoek naar een origineel ontwerp voor je geboortekaartje? Wij brengen je graag in contact met ons netwerk van grafici die een ontwerp op maat voor jou kunnen maken. Zij luisteren naar je wensen en werken direct met jou.
Stuur ons een berichtje als je een lijst van deze creatievelingen wil.

Ben je zelf grafisch vormgever (met een BTW nummer) en wil je je verder verdiepen in ontwerpen op groeipapier, laat het ons zeker weten. We helpen je graag op pad met ons Kiemprogramma. 

Populaire formaten

Hier enkele populaire formaten voor je geboortekaartje, maar er zijn nog tal van mogelijkheden (zie hieronder of bekijk de verschillende standaard formaten)

verder lezenShow less
Filteren op

Menu

Settings

Toon meer producten
No produts were found.

Maak gratis een account aan om verlanglijstjes te gebruiken.

Sign in