Blog categories
Zoek in de blog

Groene Vrijdag 11-2023 - Een voedselbos aanplanten:

Posted on3 Months ago
En wat hij hebben gedaan op Groene Vrijdag?
We zijn naar buiten getrokken en hebben een #voedselbosje van Start2Forest aangeplant ? Waarom? Omdat alle kleine beetjes helpen, en het bovendien ook heel leuk is om buiten te zijn in de natuur. Meer nog, eens we die zwarte bessen, mispels, frambozen en andere lekkernijen kunnen plukken, zullen we dankbaar zijn dat we tijdig gezaaid of geplant hebben. Wat je aan de planeet geeft, krijg je dubbel en dik terug. Hopelijk beseffen ze dat daar ook op de #COP28 #klimaatconferentie in Dubai… ?
Actie!
Maar wij gaan niet wachten op hun maatregelen, want tegen dan staat het water wellicht aan onze lippen. We nemen zelf actie en roepen iedere laatste vrijdag van de maand uit tot #GroeneVrijdag. Op die dag doen we met Groeikaart.be een activiteit die ons dichter brengt bij onze bij onze Duurzaamheidsdoelstellingen (#SDG), die onze direct omgeving leefbaarder maakt. Op onze eigen bescheiden manier, maar wel maandelijks, want ‘op een duurzame manier’ wil ook zeggen dat het een volgehouden inspanning moet zijn. Dus niet 1 dag of 1 week in het jaar, maar iedere laatste vrijdag van de maand. Vandaar Groene Vrijdag. 
Volg ons en zien hoe wij dit als kleine organisatie dit constructief en creatief invullen.
Oproep!
We zijn er van overtuigd dat er nog tal van andere lokaal verankerde bedrijven en organisaties activiteiten organiseren die onze directe leef-en werkomgeving aangenamer maken. Laat het ons weten, zodat we van elkaars ervaringen kunnen leren en #impact creëren.

Menu

Settings

Toon meer producten
No produts were found.

Maak gratis een account aan om verlanglijstjes te gebruiken.

Sign in