Kan het symbolischer dan de komst van jong leven te verwelkomen met een kaart vol groeikracht? Geboortekaartjes zijn één van de meest populaire toepassingen van groeikaarten. Ben je dus op zoek naar kaartjes die niet zomaar in een lade belanden, maar die blijven herinneren aan een unieke gebeurtenis. Overweeg dan zeker deze oplossingen - wij hebben een speciale werkwijze die er voor zorgt dat je heel snel na de geboorte de kaartjes bij jou mag verwachten.

Geboortekaartjes vol groeikracht

Kan het symbolischer dan de komst van jong leven te verwelkomen met een kaart vol groeikracht? Geboortekaartjes zijn één van de meest populaire toepassingen van groeikaarten. Ben je dus op zoek naar kaartjes die niet zomaar in een lade belanden, maar die blijven herinneren aan een unieke gebeurtenis. Overweeg dan zeker deze oplossingen:

De groei en bloei van nieuw leven

Jouw ontwerp op groeipapier

Laat je creativiteit de vrije loop
Hoe leuk en persoonlijk is het niet om je eigen geboortekaartjes te ontwerpen en die aan je vrienden en familie te geven? Goed nieuws: dit kan eenvoudig in 4 eenvoudige stappen

Ga aan de slag met een grafisch programma. Wij raden graag canva.com (eenvoudig in gebruik en gratis). Kijk zeker onze ontwerpspecificaties na.

Toch niet zo creatief?
Toch liever iets op maat? Dan brengen we je graag in contact met één van onze onafhanklijke ontwerpers.

Voor geboortes hanteren we een andere manier van werken dan bij standaard bestellingen.

Ruim op voorhand - liefst enkele weken/maanden - plaats je je bestelling en sturen jullie het voorlopige ontwerp door (zonder de uiteindelijke afmetingen enz). Geef ook aan wat de verwachte geboortedatum is.

Hiervan maken we een proefdruk en sturen jullie de foto via mail op. Zo zien jullie al hoe het ontwerp er zal uitzien op groeipapier. We reserveren dan ook het nodige papier en productietijd voor jullie.

Via onze online wizard kun je het soort papier, het soort afdruk, het formaat en de aantallen kiezen. De prijstabel geeft een transparant overzicht van de kosten

Bestel je ook enveloppen? Dan kan je die ook al op voorhand laten opsturen. We voegen dan ook een exemplaar van de proefdruk toe.

Na de geboorte sturen jullie ons het finale ontwerp door.

Wij drukken en verzenden dan binnen de 24u of eerstkomende werkdag met Bpost24u naar het opgegeven adres.

Controleer bij ontvangst de geleverde producten zorgvuldig. 

Ontbreekt er iets of heb je een andere klacht? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we de juiste actie kunnen ondernemen.

Blij met het resultaat? Deel het met ons en geef ons een 5 sterren beoordeling :-)

Ook deze kunnen op groeipapier:
Uitnodigingen babyborrels
Cadeaulabels
Bedankingen
Meest populaire formaten voor geboortekaarten
Korting reeds vanaf 30 stuks

Een origineel ontwerp

Schakel een grafisch vormgever in
Ben je zelf niet zo creatief en ben je nog op zoek naar een origineel ontwerp voor je geboortekaartje op groeipapier? Wij brengen je graag in contact met ons netwerk van grafici die een ontwerp op maat voor jou kunnen maken. Zij luisteren naar je wensen en werken direct met jou. Stuur ons een berichtje als je een lijst van deze creatievelingen wil.

Bloeiende toebehoren

Accessoires in groeipapier
Babyborrel gepland? Op zoek naar een leuke accessoire in groeipapier om je geboortegeschenkjes een extra duurzame touch te geven? Hier vind je al wat inspiratie:
Aanpasbare hangkaartjes
Plantbare enveloppes
Babyborrel
Ons assortiment blrijft groeien maar we hebben zeker nog niet aan alles gedacht. Laat ons dus weten wat je net zoekt, en misschien kunnen we samen een oplossing vinden.

Offerte nodig? Dringende bestelling? Specifieke vragen?

Wij proberen binnen 1 werkdag te antwoorden.

Menu

Settings

Toon meer producten
No produts were found.

Maak gratis een account aan om verlanglijstjes te gebruiken.

Sign in