In tijden van vluchtige communicatie zijn deze originele, plantbare kaarten een tastbare manier om je boodschap over te brengen. Je woorden blijven hangen en krijgen de tijd om te groeien. Letterlijk en figuurlijk. Met andere woorden: je creërt IMPACT ! Van flyers tot mailings, we helpen je graag verder met het realiseren van je project.

Creëer impact

Groeikaarten voor zakelijk gebruik

Groeikaarten als basis voor een
bloeiende communicatie

In tijden van vluchtige communicatie zijn deze originele, plantbare kaarten een tastbare manier om je boodschap over te brengen. Je woorden blijven hangen en krijgen de tijd om te groeien. Letterlijk en figuurlijk. Met andere woorden: je creërt IMPACT !

Onze groeikaarten zijn niet alleen een metafoor voor groei, maar bevorderen ook daadwerkelijk de groene ruimte. Ze zijn een tastbaar bewijs van uw bedrijfscommitment aan ecologische verantwoordelijkheid.
In een wereld die zich steeds meer bewust is van het milieu, positioneert het gebruik van groeikaarten uw merk als milieuvriendelijk en sociaal verantwoord, een krachtige boodschap die resoneren zal met klanten.

Een groeikaart is een unieke, blijvende herinnering aan je bedrijf, organisatie of evenement. Wanneer de ontvanger de zaden plant en de bloemen ziet groeien, wordt je boodschap op een positieve en organische manier gesterkt.

Met groeikaarten betrekt u de ontvanger actief bij uw boodschap. Het proces van het planten en verzorgen van de bloemen creëert een betekenisvolle ervaring die uw merk vermenselijkt en de relatie met uw publiek verdiept.
Geef groeikaarten bij netwerkevenementen, conferenties of als onderdeel van relatiegeschenken, en geef daarmee niet alleen een geschenk, maar ook de mogelijkheid voor ontvangers om thuis of op kantoor een levend symbool van uw gedeelde groeivoornemens te cultiveren.

Wat zijn groeikaarten

Groeikaarten zijn kaarten gemaakt uit gerecycleerd papier en verrijkt met bloemen-of plantenzaden. Ze worden bedrukt met jouw ontwerp, zodat je ze kan uitdelen en laten planten. Hieruit groeien dan mooie plantjes die helpen meehelpen aan een betere biodiversiteit.

We bieden de volgende types zaadpapier aan:

 • groeipapier 100g/m² (gewicht vergelijkbaar met een standaard blad papier, standaard bedrukbaar lop 1 kant)
 • groeikaart 200g/m² (gewicht vergelijkbaar met een postkaart, bedrukbaar op beide zijden, vooral gebruikt voor flyers en folders)
 • groeikaart 250g/m² (premium paper voor wenskaarten, uitnodigingen, bedrukbaar op beide zijden)

Meer info kan je hier vinden

Wij drukken digitaal met ecologische inkt. hierdoor is er heel wat mogelijk. Waarmee rekening te houden? Hier vind je alvast de ontwerpspecificaties

Tip: lees ook ons atikel over het gebruik van QR-codes op groeipapier

Kaartjes uitgedeeld? Dan is het nu tijd om ze te planten en te laten uitgroeien tot mooie bloemen of kruiden.  Bekijk hier de plantinstructies.

Excellent service! I was in an urgent need and the team was super helpful. They have printed everything immediately and shipped it within the day in order to receive the postcards the day after!
Natassa
Marketng Communications
Waarom klanten voor ons kiezen
Origneel concept en kwalitatieve kaarten 92%
Snelle en reactieve service en opvolging 96%
Gemaakt in België 85%
Trustpilot score 4.7

Jouw ontwerp op groeipapier

Groeikaarten zijn kaarten gemaakt uit gerecycleerd papier en verrijkt met bloemen-of plantenzaden. Ze worden bedrukt met jouw ontwerp, zodat je ze kan uitdelen en laten planten. Hieruit groeien dan mooie plantjes die helpen meehelpen aan een betere biodiversiteit.

Als je je ontwerp wil laten afdrukken op een standaard formaat, dan kun je eenvoudig de prijs voor je project  online berekenen en bestellen..

Als het een niet-standaard formaat is of je wilt meer dan 5.000 stuks bestellen, neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Afdrukken op zaadpapier heeft ook bepaalde unieke karakteristieken. Om het succes van je ontwerp te garanderen, kan je best rekening houden met enkele ontwerpspecificaties

Om je ontwerp zo snel mogelijk bij je te krijgen, hebben we de opeenvolgende stappen hier opgesomd.

1. Plaats de bestelling online

2. Je ontvangt een e-mail om het bestand naar ons op te sturen

3. Zodra we het bestand hebben ontvangen, maken we een drukklare proef.

4. We mailen je een foto van de proefdruk ter bevestiging.

5. Zodra we je bevestiging per e-mail hebben ontvangen, plaatsen we de bestelling in onze planning.

6. Zodra je bestelling is geproduceerd en verzonden, ontvang je een e-mail met de verzendgegevens.

Enkele van onze tevreden zakelijke klanten

Populaire formaten

Indicatieve prijs exclusief BTW vanaf 250 stuks

A6 Kaarten
 • Papier: groeikaart 250g/m²
 • Formaat: A6 (148x105 mm)
 • Bedrukking: dubbelzijdig
 • Prijs vanaf €1.22/st 
A5 Flyers
 • Papier: groeipapier 100g/m²
 • Formaat: A5 (210x148 mm)
 • Bedrukking: enkelzijdig
 • Prijs vanaf €0.83/st 
Uitnodigingen
 • Papier: groeikaart 250g/m²
 • Formaat: BLM (99x210 mm)
 • Bedrukking: dubbelzijdig
 • Prijs vanaf €1.59/st 
Business cards
 • Papier: groeikaart 250g/m²
 • Formaat: BC (84x54 mm)
 • Bedrukking: dubbelzijdig
 • Prijs vanaf €0,84/st 

Extra zakelijke diensten

Naast onze printing service, bieden we nog tal van andere diensten aan bedrijven, organisaties en overheden. Wens je een kaartje in een speciale vorm? Plan je een mailing en wil je dit volledig uitbesteden? Wij zijn je graag van dienst.

Ontwerpen

Groeikaart.be specialiseert zich in het drukwerk en de productontwikkeling op basis van groeipapier. Voor het maken van ontwerpen werken we samen met een netwerk van ervaren grafici en creatievelingen die elk hun eigen stijl hebben. Wens je een ontwerp door het te laten maken, dan brengen we jullie graag in contact..

Productontwikkeling
Groeipapier is een uniek medium met bijzondere eigenschappen. Wil je als creatieveling een nieuw concept uittesten? Heeft je bedrijf een specifieke oplossing nodig? We helpen je graag verder bij de realisatie.
Mailings A-Z

Op zoek naar een partner die ook de andere aspecten van je groeipapieren mailing op zich neemt? Geen probleem, wij kunnen deze handling gerust op ons nemen. Je hoeft dan enkel het adressenbestand - in een cleane excelsheet - en het ontwerp aan te leveren. Wij zorgen dan voor het drukken van de groeikaarten en de enveloppes, de handling en de postafgifte.

Snijden op maat

Een specifieke vorm in gedachte? Wij kunnen het bedrukte groeipapier of de groeikaart ook op maat snijden vanaf 500 stuks. De courantste techniek hiervoor is lasercutting, maar voor grotere hoeveelheden is stanzen ook mogelijk.

Speciale collecties en programma's

Sommige situaties vergen speciale diensten. Daarom werkten we hier enkele programma's en producten uit om hieraan te voldoen.
Contacteer ons voor meer informatie en een persoonlijke toelichting.

Kiemprogramma voor grafici

Groeipapier is een vrij nieuw medium voor grafische vormevers om ontwerpen op te maken. Om hen een steuntje in de rug te geven en dit papier te leren kennen, hebben we op maat van grafici een Kiemprogramma uitgewerkt. Schrijf je gratis in en leer werlke voordelen deze groeikaarten voor je portfolio kunnen betekenen.

Samen met de grafici uit ons netwerk hebben we een uniek assortiment ontwikkeld, ideaal om het aanbod in je winkel aan te vullen.

Samenwerkingen

Samen groeien we beter, dat is ons motto. Heb je dus zin om samen met ons projecten rond groeipapier uit te werken? Heb je een geweldig idee voor een product op basis van zaadpapier? Dan moeten we zeker eens samen zitten en kijken hoe we elkaar kunnen versterken.

Nieuws
Recent articles
Hier zijn we met de laatste nieuwtjes

Zaai verbinding met QR-gecodeerde groeikaarten

30-01-2024
Terwijl we streven naar duurzaamheid en innovatie in onze marketingtactieken, ontvouwen zich nieuwe mogelijkheden met...
verder lezen

Groene Vrijdag 11-2023 - Een voedselbos aanplanten:

24-11-2023
Op Groene Vrijdag - de laatste vrijdag van de maand - doen we een duurzame activiteit die mpact heeft op onze direct...
verder lezen

MuseumPASSmusée blaast 5 kaarsjes uit en dank gepast zijn leden voor de groeiende steun

16-09-2023
MuseumPASSmusées blaast 5 kaarsjes uit en dank gepast zijn leden voor de groeiende steun met een kaart vol bloemenzaden.
verder lezen

Sow the seeds of Hope

31-08-2023
Plantbare flyer met hoopvolle boodschap als afsluiting van de opera Cassandra in de Munt
verder lezen

Groeipapier als geboortekaartje: een duurzame keuze vol betekens

02-06-2023
Het versturen van geboortekaartjes is een traditie die al vele generaties teruggaat. Maar in een tijd waarin...
verder lezen

Pittige plantjes

04-05-2023
Planten van chili peppers
verder lezen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de 3-maandelijkse .nieuwsbrief en blijf op de hoogte van weetjes en ander bloeiend nieuws.

Menu

Settings

Toon meer producten
No produts were found.

Maak gratis een account aan om verlanglijstjes te gebruiken.

Sign in