In tijden van vluchtige communicatie zijn deze originele, plantbare kaarten een tastbare manier om je boodschap over te brengen. Je woorden blijven hangen en krijgen de tijd om te groeien. Letterlijk en figuurlijk. Met andere woorden: je creërt IMPACT ! Van flyers tot mailings, we helpen je graag verder met het realiseren van je project.

Ecologisch drukwerk op GROWINGCARDS® creëert een positieve IMPACT

Growingcards® - of groeikaarten - zijn plantbare kaarten gemaakt van circulair papier en verrijkt met bloemen-en plantenzaden. Ze worden bedrukt met jouw ontwerp, zodat je ze kan uitdelen en laten planten. Hieruit groeien dan mooie plantjes die helpen meehelpen aan een betere biodiversiteit.

Growingcards.be is een Belgische, innovatieve drukservice die zich onderscheid door een uniek aanbod aan zaadpapierproducten. Ons deskundige team is o.a. gespecialiseerd in print-on-demand oplossingen voor zowel zakelijke klanten als particulieren, waarbij we altijd streven naar een tastbare impact.


Populaire toepassingen | Jouw ontwerp op groeipapier | Speciale programma's | Extra zakelijke dienstenDUURZAAMHEID als Kernwaarde


"Onze groeikaarten zijn niet alleen een metafoor voor groei, maar bevorderen ook daadwerkelijk de groene ruimte. Ze zijn een tastbaar bewijs van uw bedrijfscommitment aan ecologische verantwoordelijkheid"

Populaire toepassingen

Een greep uit de meest populaire toepassingen voor zakelijk gebruik. Nog iets anders nodig? Of een offerte op maat? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren!

QR codes op groeipapier

Meer tips en bloeiend nieuws ...

Blijf TOP OF MIND


"Geef groeikaarten bij netwerkevenementen, conferenties of als onderdeel van relatiegeschenken, en geef daarmee niet alleen een geschenk, maar ook de mogelijkheid voor ontvangers om thuis of op kantoor een levend symbool van uw gedeelde groeivoornemens te cultiveren."

Gelegenheidskaart A6

Premium gelegenheidskaart A6

Flyer A5

Groeipapieren flyer A5

Langwerpige uitnodiging

Uitnodigingen langwerpig

Business card

Premium business card

Folder A5 200g

Folder A5 200g

Badge met clip

Naambadge met clip

Hangtags

Diverse hangtags

Polsbandje met zaadjes

Plantbare event polsbandjes

Bloemenkaarten

Bloemenkaarten met zaadjes

Vraag het aan ons

U zoekt nog iets anders?


Jouw COMMUNICATIE op GROEIPAPIER?

Geloof je in de kracht van groeikaarten en wil je je boodschap een extra dimensie geven? Vertel ons dan over je project en laten we samen kijken hoe we dit kunnen realiseren binnen jouw budget en planning.


Als je je ontwerp wil laten afdrukken op een standaard formaat, dan kun je eenvoudig de prijs voor je project online berekenen en bestellen..

Als het een niet-standaard formaat is of je wilt meer dan 5.000 stuks bestellen, neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Afdrukken op zaadpapier heeft ook bepaalde unieke karakteristieken. Om het succes van je ontwerp te garanderen, kan je best rekening houden met enkele ontwerpspecificaties.
Om je ontwerp zo snel mogelijk bij je te krijgen, hebben we de opeenvolgende stappen hier opgesomd.
  1. Plaats de bestelling online
  2. Je ontvangt een e-mail om het bestand naar ons op te sturen
  3. Zodra we het bestand hebben ontvangen, maken we een drukklare proef.
  4. We mailen je een foto van de proefdruk ter bevestiging.
  5. Zodra we je bevestiging per e-mail hebben ontvangen, plaatsen we de bestelling in onze planning.
  6. Zodra je bestelling is geproduceerd en verzonden, ontvang je een e-mail met de verzendgegevens..Een BOODSCHAP die blijft GROEIEN


"Een groeikaart is een unieke, blijvende herinnering aan je bedrijf, organisatie of evenement. Wanneer de ontvanger de zaden plant en de bloemen ziet groeien, wordt je boodschap op een positieve en organische manier gesterkt."
Schakel een grafisch vormgever in
Een origineel ontwerp

Ben je zelf niet zo creatief en ben je nog op zoek naar een origineel ontwerp voor je geboortekaartje op groeipapier? Wij brengen je graag in contact met ons netwerk van grafici die een ontwerp op maat voor jou kunnen maken. Zij luisteren naar je wensen en werken direct met jou. Stuur ons een berichtje als je een lijst van deze creatievelingen wil.

Zelf aan de slag met een ontwerp?

Ben je zelf creatief en wil je zelf aan de slag? Met programma's zoals Illustrator, Photoshop of gelijkaardige geraak je zeker al een eind. Deze vereisen wel al enige voorkennis, maar ze geven een uitstekend resultaat

Tip: kijk zeker ook eens naar Canva.com, een gebruiksvriendelijk online programma dat bovendien een gratis instapprogramma heeft


Speciale PROGRAMMA's

Sommige situaties vergen speciale diensten. Daarom werkten we hier enkele programma’s en producten uit om hieraan te voldoen..


Bedrijven en organisaties


Bedrijven en organisaties.
Val op met communicatie die blijft hangen. Onze groeikaarten transformeren speciale gelegenheden zoals bedrijfsfeesten, productlanceringen, en bedankingen in blijvende herinneringen die letterlijk kunnen groeien. Maar ook voor fondsenwerving vormen ze een overtuigende communicatie met een bijzondere meerwaarde.

Vertel ons over je project, en we delen graag onze expertise met jou.

Overheden en instellingen


Overheden, onderwijs en instellingen.
Voor overheden en onderwijsinstellingen bieden wij een unieke kans om duurzaamheid en milieubewustzijn te integreren in communicatie en activiteiten. Gebruik groeikaarten om speciale gebeurtenissen te markeren, zoals diploma-uitreikingen, campagnes of gemeentelijke festiviteiten. Elke kaart die geplant wordt, verandert in bloemen die bijen en vlinders aantrekken, wat een blijvende herinnering vormt aan uw boodschap.
Contacteer ons om de verschillende mogelijkheden te bespreken.
Evenementensector


Events en seminaries
Geef je event, festival, seminarie, personeelsfeest een extra duurzaam karakter en maak er een bloeiende herinnering van. Kies uit ons uniek gamma van groeipapieren producten: polsbandjes, flyers, bedankingen, uitnodigingen, … Bij het zien groeien en bloeien van je kaarten zullen de deelnemers zeker terugdenken aan je fijne event.

Wil je weten welke originele concepten je hierbij kunnen helpen?

Recruitment en human resources


Recruitment en human resources
The war for talent woedt in alle hevigheid. De juiste werkkrachten aantrekken en behouden doe je door de waarden van je organisatie duidelijk te reflecteren.
Draag je duurzaamheid, persoonlijke ontwikkeling, samen-werken, interactie, … hoog in het vaandel? Dan zijn groeikaarten een ideaal medium om deze boodschap op een opvallende manier over te brengen.

Hoe het geloof in groeipotentieel te visualiseren?

.
Agencies en drukkerijen


Bedrijven en organisaties.
Drukken en producten ontwikkelen op basis van groeikaarten is een specialiteit waar wij ons al +5 jaar op richten. Daarom vertrouwen drukkerijen en agentschappen op onze expertise om bedrukte groeiproducten kwalitatief en op tijd af te leveren.

Deze niche producten toevoegen aan je aanbod kan deuren openen naar een groeiend segment van duurzame consumenten en organisaties op zoek naar een originele, ecologische meerwaarde.

Laten we samenwerken om voor deze consumenten een unieke meerwaarde te creëren. .

Grafische vormgevers


Grafische vormgevers
Wij geloven sterk in co-creatie, het bundelen van vaardigheden om zo tot authentieke producten en diensten te komen. Onze sterkte zit in de productie, de ontwikkeling en het drukken van groeipapieren oplossingen. Grafische vormgevers zijn sterk in het creëren van unieke ontwerpen, elk in hun eigen stijl.
Om deze win-win relatie alle kansen te geven om zich te ontwikkelen, creërden we een Kiemprogramma gericht naar grafici uit België en Nederland

Ben je grafisch vormgever en wil je weten groeikaarten meerwaarde kunnen bieden voor je portfolio, vraag dan info aan over het Kiemprogramma voor Grafici?

Horeca


Horeca
Voor restaurants, cafés en hotels vormen onze groeikaarten een prachtige manier om uw duurzame inzet zichtbaar te maken en uw gasten een bijzonder aandenken te geven. Personaliseer uw groeikaarten met uw eigen ontwerp, logo en boodschap. Creëer unieke kaarten die naadloos aansluiten bij de sfeer en uitstraling van uw horecazaak..

We helpen je graag verder met enkele praktijkvoorbeelden.

Retailers


Retailers en doorverkopers
Op zoek naar originele kaarten om je assortiment wenskaarten aan te vullen en de duurzame consument aan te spreken? Onze groeikaarten staan garant voor authentieke ontwerpen van lokale grafici rond populaire thema’s of voor iedere gelegenheid.

Meer weten over ons Programma voor Retailers?

.


EXTRA zakelijke diensten?

Naast onze printing service, bieden we nog tal van andere diensten aan bedrijven, organisaties en overheden. Wens je een kaartje in een speciale vorm? Plan je een mailing en wil je dit volledig uitbesteden? Wij zijn je graag van dienst..


Ontwerpen


Ontwerpen

Groeikaart.be specialiseert zich in het drukwerk en de productontwikkeling op basis van groeipapier. Voor het maken van ontwerpen werken we samen met een netwerk van ervaren grafici en creatievelingen die elk hun eigen stijl hebben. Wens je een ontwerp door het te laten maken, dan brengen we jullie graag in contact.

Een INTERACTIVE ervaring


"Met groeikaarten betrekt u de ontvanger actief bij uw boodschap. Het proces van het planten en verzorgen van de bloemen creëert een betekenisvolle ervaring die uw merk vermenselijkt en de relatie met uw publiek verdiept."

Cut to size


Snijden op maat

Een specifieke vorm in gedachte? Wij kunnen het bedrukte groeipapier of de groeikaart ook op maat snijden vanaf 500 stuks. De courantste techniek hiervoor is lasercutting, maar voor grotere hoeveelheden is stanzen ook mogelijk.

Productontwikkeling


Productontwikkeling

Groeipapier is een uniek medium met bijzondere eigenschappen. Wil je als creatieveling een nieuw concept uittesten? Heeft je bedrijf een specifieke oplossing nodig? We helpen je graag verder bij de realisatie.

Marketing met IMPACT


"In een wereld die zich steeds meer bewust is van het milieu, positioneert het gebruik van groeikaarten uw merk als milieuvriendelijk en sociaal verantwoord, een krachtige boodschap die resoneren zal met klanten."

Mailings A-Z


Mailings

Op zoek naar een partner die ook de andere aspecten van je groeipapieren mailing op zich neemt? Geen probleem, wij kunnen deze handling gerust op ons nemen. Je hoeft dan enkel het adressenbestand - in een cleane excelsheet - en het ontwerp aan te leveren. Wij zorgen dan voor het drukken van de groeikaarten en de enveloppes, de handling en de postafgifte.