Blog categories
Zoek in de blog

Verduurzaam je event met ecologische naambadges met clip

Posted on3 Weeks ago

Bij Groeikaart zijn we trots om de lancering aan te kondigen van onze nieuwste innovatie, speciaal ontworpen voor de eventsector: Plantbare Naambadges! Deze unieke badges zijn niet alleen origineel en een gespreksonderwerp op zich, maar ook de perfecte manier om uw evenementen een extra duurzaam karakter te geven. Kortom, een positieve #impact !

▶️ Wat maakt ze speciaal? Onze naambadges zijn vervaardigd uit premium groeipapier vol zaden van veldbloemen. Perfect voor seminaries, beurzen, en allerlei events, bieden ze een tastbare herinnering voor uw deelnemers. Na het evenement kunnen zij het kaartje eenvoudig verwijderen en planten, en laten opgroeien tot mooie bloemen. Zo wordt het een levendige, bloeiende herinnering aan een onvergetelijke ervaring.

🔹 Gepersonaliseerde Touch: Elke badge kan worden gepersonaliseerd met de naam en organisatie van de deelnemer.
🔹 Gebruiksvriendelijk: Uitgerust met een kwalitatieve clip + speldje voor makkelijk gebruik.
🔹 Duurzaam & Innovatief: Onze badges zijn gedrukt op 250g/m² groeikaart, inclusief data verwerking, beschikbaar vanaf 100 stuks.

➡️ Waarom overwegen?

- Geef een uniek duurzaam statement af.
- Creëer memorabele, bloeiende herinneringen.
- Betrek en inspireer uw deelnemers op een interactieve manier.

💡 Extra tip: Voeg een QR-code toe aan de naamkaartjes voor directe links naar websites of sociale media, die uw netwerkervaring nog verder kunnen verbeteren!

🌿 Laten we samen groeien - kies voor deze ecologische oplossing en maak uw volgende evenement onvergetelijk en duurzaam!

#GroenEvenementen #Duurzaamheid #Groeikaarten #DuurzameInnovatie #EventSector #Impact

Verwante producten

Menu

Settings

Toon meer producten
No produts were found.

Maak gratis een account aan om verlanglijstjes te gebruiken.

Sign in