Bloemkaarten met dubbel plezier

person door: Koen Vuylsteke list In: Productontwikkelingen Op: comment Commentaar: 0 favorite Hit: 16
Bloemkaarten met dubbel plezier

Bloemkaarten zijn bijzondere kaartjes die je aan boeketten of geschenken kunt hangen, maar met een unieke twist. In plaats van dat deze kaartjes uiteindelijk worden weggegooid, kunnen ze geplant worden! Nu ruime collecties beschikbaar voor floristen, tuincentra en gift shops.

Bij Groeikaart.be zijn we altijd op zoek naar manieren om onze producten duurzamer en creatiever te maken. Met trots presenteren we onze nieuwste innovatie, speciaal ontworpen voor bloemenwinkels, tuincentra en giftshops: Bloemkaarten.

Wat zijn Bloemkaarten?

BloemKaarten zijn bijzondere kaartjes die je aan boeketten of geschenken kunt hangen, maar met een unieke twist. In plaats van dat deze kaartjes uiteindelijk worden weggegooid, kunnen ze geplant worden! Ze zijn gemaakt van groeipapier, dat speciaal ontworpen is om zodra het in de grond geplaatst wordt, te ontkiemen en te bloeien.

Waarom kiezen voor Bloemkaarten?
  • Dubbel Plezier: De ontvanger geniet niet alleen van het geschenk, maar ook van de bloemen die uit het kaartje groeien.
  • Duurzaamheid: Tegenwoordig is duurzaamheid belangrijker dan ooit. Door te kiezen voor BloemKaarten geef je een kaartje een tweede leven in plaats van dat het weggegooid wordt.
  • Personalisatie: BloemKaarten kunnen gepersonaliseerd worden met het logo van jouw winkel. Dit zorgt ervoor dat jouw merk langdurig in het geheugen blijft van je klanten.
  • Gebruiksvriendelijkheid: Via een rechtstreekse link op de kaartjes kunnen jouw klanten gemakkelijk een video bekijken met plantinstructies. Zo weten ze precies hoe ze van hun BloemKaart een bloemenpracht kunnen maken.
Voor wie zijn Bloemkaarten geschikt?

Onze BloemKaarten zijn perfect voor bloemenwinkels, tuincentra, en giftshops. Deze unieke kaarten maken je producten nog aantrekkelijker en bieden jouw klanten een extra reden om bij jou te kopen. Daarnaast kunnen de kaarten ook een prachtig relatiegeschenk zijn, ideaal voor bedrijfsdoeleinden.

Hoe kan je Bloemkaarten aanschaffen?

Onze collectie bloemkaarten zijn verkrijgbaar via onze website:

- gepersonaliseerd met het logo van zaak

- als standaard set

Interesse in gepersonaliseerde kaarten? Stuur ons gerust een bericht via mail voor meer informatie en mogelijkheden.

Bloemkaarten bieden een nieuwe en duurzame manier om een blijvende indruk achter te laten bij jouw klanten. Ze zijn een eenvoudige, maar effectieve manier om bij te dragen aan een betere wereld en tegelijkertijd je merk te promoten.

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december