Feestdagen

Wenskaarten vol bloemenzaadjes voor een bloeiend 2024

Dit jaar, laten we onze eindejaarswensen een stapje verder brengen door het sturen van groeikaarten. Deze speciale wenskaarten bevatten zaadpapier dat, wanneer geplant, kan uitgroeien tot prachtige bloemen en planten - een symbolische manier om de groei en vernieuwing van het komende jaar te omarmen. De boodschappen op deze kaarten zijn doordrenkt met inspiratie en hoop, en het planten van het zaadpapier laat zien dat we samen kunnen werken aan het creëren van iets moois en bloeiends in 2024.
Dus, waarom stuur je niet wat groeikaarten dit jaar en help je de wereld een beetje groener en stralender te maken? Het is tijd om te groeien en te bloeien, en dit is de perfecte manier om dat te vieren!

Eindejaarswensen die blijven groeien

Collecties

Kaarten van eigen bodem
Voor het ontwerp van onze kerstkaarten werken we samen met verschillende jonge Belgische grafische talenten. Ze toverden in hun eigen authentieke stijl eindejaarswensen om in unieke ontwerpen. Iedere aankoop geeft hen een duwtje in de rug en helpt hen verder ontwikkelen.
Wens je deze kaarten te personaliseren, of wil je een eigen ontwerp ontwikkeld door één van deze talenten, geef ons dan gerust een seintje. We brengen jullie graag incontact met elkaar.

Bloeiende geschenken

Accessoires in groeipapier
Voor de knutselaar, als extra cadeautjes of om je feest nog een extra duurzame touch te geven. De platbare kalenders zijn zeker een aanrader en kunnen ook aangepast worden met logo's en teksten (vanaf 50 stuks).
Kalenders 2024
Sets groeipapier
Plantbare enveloppes
Zeker weten. bedrijven die duurzaamheid uitdragen, willen dit ook doen in hun communicatie en relatiegeschenken. Bezoek zeker Growingcards.be, onze site gericht naar de zakelijke gebruiker.

Jouw ontwerp op groeipapier

Laat je creativiteit de vrije loop
Hoe leuk en persoonlijk is het niet om je eigen groeikaartjes te ontwerpen en die aan je geliefden te geven? Goed nieuws: dit kan eenvoudig in 5 simpele stappen

Ga aan de slag met een grafisch programma. Wij raden graag canva.com (eenvoudig in gebruik en gratis). Kijk zeker onze ontwerpspecificaties na.

Toch niet zo creatief?
Misschien vind je je goesting in de kant-en-klare wenskaarten?
Toch liever iets op maat? Dan brengen we je graag in contact met één van onze onafhanklijke ontwerpers.

Via onze online wizard kun je het soort papier, het soort afdruk, het formaat en de aantallen kiezen. De prijstabel geeft een transparant overzicht van de kosten

Zodra je je bestelling hebt geplaatst en de betaling is geaccepteerd, ontvang je een orderbevestiging per e-mail. Beantwoord deze mail en voeg je printbestanden toe.

Binnen 1-2 werkdagen ontvang je per e-mail een foto van de proefdruk.

Controleer deze zorgvuldig voordat je je goedkeuring geeft. Zodra je via email groen licht hebt gegeven, wordt de bestelling automatisch in productie genomen.

Binnen de afgesproken tijd en volgens de gekozen leveringsmethode ontvang je je bestelling. Controleer de producten zorgvuldig wanneer je de bestelling ontvangt.

Ontbreekt er iets of heb je een andere klacht? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we de juiste actie kunnen ondernemen.

Blij met het resultaat? Deel het met ons en geef ons een 5 sterren beoordeling :-)

Ook deze kunnen op groeipapier:
Uitnodigingen
Menu's
Cadeaulabels
Plantbare enveloppes
Meest populaire formaten voor wenskaarten
Korting vanaf 30 stuks
Add Your Heading Text Here
Smakelijk eindejaar
Laat je gasten nog langer genieten met onze plantbare menukaarten

Offerte nodig? Dringende bestelling? Specifieke vragen?

Wij proberen binnen 1 werkdag te antwoorden.

Menu

Settings

Toon meer producten
No produts were found.

Maak gratis een account aan om verlanglijstjes te gebruiken.

Sign in